Privé Detective

 • Privé detective

  Active CSI is een erkend privé detective bureau en heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie. De detectives van Active CSI hebben ruime ervaring in een variëteit aan onderzoeken. Zowel in Nederland als in het buitenland. De onderzoeken worden door onze detectives snel, discreet en met zorg uitgevoerd.  Wat is een privé detective?

  Wanneer je denkt aan een privé detective, denk je al snel aan Sherlock Holmes die door donkere steegjes sluipt in achtervolging van een duister personage. Hedendaagse privé detectives hebben echter veel verschillende taken variërend van digitale research tot het veldwerk. Een privé detective helpt bij het oplossen van vraagstukken, waarbij de politie u vaak niet direct kan helpen. Denk hierbij aan onderzoek naar het plegen van overspel, vreemdgaan, oplichting, (bedrijfs) fraude, vermissing van personen etc.

 • 8 April 2015

  "Dankzij Active CSI betaal ik geen alimentatie meer! Dit scheelt me echt duizenden euro's per jaar."

 • Regels en wetgeving

  In Nederland moet een detective bureau een vergunning krijgen van de Minister van Justitie om zijn werkzaamheden uit te voeren. Verder zijn er nog veel regels gesteld voor detective bureaus in de Wet en de Regeling Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus en de Wet Bescherming Persoonsgegevens.


  Een veelgemaakte misvatting over privé detectives is dat wat ze doen soms niet legaal is. Dit is echter niet waar, een detective bureau zal al zijn werk binnen de grenzen van de wet moeten doen. Net als een politieagent kan een detective geen bewijs leveren dat niet rechtmatig is verkregen.  Wat privé detectives onderzoeken

  Een privé detective wordt vaak ingeschakeld voor opsporing van personen, mogelijk overspel van een partner of onderzoek omtrent partneralimentatie. De politie zal vermiste personen ook opsporen, echter doen zij dat maar tot op een bepaalde hoogte aangezien de politie zich ook met andere zaken moet bezighouden. Een privé detective kan verder gaan waar de politie is opgehouden. Het kan dus ook voorkomen dat een privé detective gaat werken aan een zaak die al lange tijd is gesloten.

 • Vermoedens? Twijfels?


  Wacht niet langer.

  Bel : 033 299 00 80

  Wilt u meer informatie?

  Vul onze contact formulier in. Uiteraard behandelen wij uw aanvraag discreet. Wij zullen u nooit ongevraagd bellen of mailen.


  Klik hier voor het contactformulier
  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Let op! De telefoon kan doorgeschakeld zijn.
 • Hoe een privé detective onderzoekt

  Tegenwoordig zijn er veel bronnen op het internet die kunnen worden gebruikt voor onderzoek. Er zijn dan ook detective bureaus die zijn gespecialiseerd in deze digitale research. Via deze digitale wegen kan een privé detective al veel te weten komen over een persoon; databases kunnen worden doorzocht, sociale netwerken kunnen worden bekeken en persoonlijke associaties kunnen worden achterhaald.


  Echter is ook in de 21ste eeuw het veldwerk nog nodig. Undercover gaan, in de schaduwen blijven en urenlang afwachten om fotografisch bewijs te krijgen. Observatie zal bij vele zaken noodzakelijk zijn, hieronder valt echter niet het aftappen van telefoonlijnen of andere zaken die aan politie of justitie voorbehouden zijn.  Meer informatie over onze diensten als privé detective

  In het submenu aan de linkerzijde vind u een toelichting op onze diensten. Heeft u vragen of wilt u advies van één van onze medewerkers. Vult u dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen op: 033 - 299 00 80.

 • Aanvraag voor meer informatie

  Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140