Incasso

  • Bel mij terug
  • Onbetaalde facturen?

   Active CSI helpt u bij alle vormen van wanbetaling. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar:

   Bel: 033 - 299 00 80
   E-mail: info@activecsi.nl

  • Social Media

   Handige tips en beter beeld van wat wij doen via onze Social Media kanalen:

 • Active CSI Incassodiensten

  Active CSI Incassodiensten

  Als u een vordering uit handen wilt geven dient u zich te realiseren dat er twee trajecten zijn. Het minnelijke traject en het gerechtelijke (juridische) traject.


  Het minnelijke traject - No cure, no pay

  Voor reguliere facturen betalen onze klanten voor de incasso niets tot aan de juridische procedure. De kosten worden verhaald op de niet betalende debiteur. De extra kosten die doorberekend worden aan de debiteur zijn conform de Wet Incassokosten.


  Voorwaarden voor het in behandeling nemen van het dossier

  De vordering dient een zogenaamde harde vordering te zijn, wat inhoudt:
  -        een getekende opdrachtbevestiging en/of levering onder algemene voorwaarden
  -        crediteur heeft debiteur een herinnering, aanmaning en ingebrekestelling verstuurd
  -        vordering is voorzien van het juiste adres en telefoonnummer


  Mocht de vordering oninbaar blijven doordat er bijvoorbeeld geen contact gemaakt kan worden met de debiteur, als blijkt dat de vordering onterecht is of als u besluit dat u verder geen juridische stappen wil nemen en het dossier wil sluiten, wordt € 35,- ex btw in rekening gebracht. Mocht de originele hoofdsom bij u betaald worden en u wenst verder geen juridische procedure te starten, dan wordt er bij intrekking van het dossier 50% van de incassokosten in rekening gebracht.

 • Uiteraard kunnen wij de dossiers ook voor u invoeren. Vervolgens vervangen door: Nadat de uw dossier(s) door Active CSI in behandeling zijn genomen kunt u via de website wordt u de mogelijkheid geboden om online uw debiteuren en vorderingen in te voeren, waarna Active CSI de zaak start. Vervolgens kunt u met de door u gekozen inlogcode met bijbehorend wachtwoord het incassotraject volgen via de website. Overal en op elk tijdstip. Als u in de regio zit, is er ook de mogelijkheid om dossiers op te halen en persoonlijk met u door te nemen. Active CSI staat voor persoonlijk contact en korte communicatielijnen, er wordt geen bulkwerk aangenomen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw vordering met zorg en gepaste discretie behandeld wordt.


  Uitzonderingen

  Bemiddeling.

  Soms komt het voor dat er een conflict is inzake een factuur. Bepaalde diensten zijn bijvoorbeeld niet naar wens geleverd. Ook deze incassozaken behandelt Active CSI, echter wordt er een bemiddelingstarief van 15% van de hoofdsom gerekend. Deze kosten worden aan u als opdrachtgever doorberekend.


  Verdwenen debiteuren.

  Ook kan het gebeuren dat debiteuren ‘spoorloos’ zijn. Naast het feit dat Active CSI een incassobureau is, is het ook een recherchebureau. Het recherchebureau is onder andere gespecialiseerd in het opsporen van personen. Active CSI is erkend door het Ministerie van Justitie. In overleg kan er vooraf afgesproken worden hoeveel tijd u hier maximaal aan wilt besteden. De kosten worden aan u als opdrachtgever doorberekend.


  Met de expertise van het incassotraject en begeleidende adviezen omtrent herstructurering van debiteurenbeheer, mochten we al veel organisaties van dienst zijn.

 • Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u advies van één van onze medewerkers. Vult u dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen op: 033 - 299 00 80.

 • Aanvraag voor meer informatie

  Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140