Verhaalinformatie

 • Verhaalsonderzoek / Verhaalsinformatie

  Valt er nog wat te verhalen? Active CSI zoekt het voor u uit.

  Wanneer u een vordering heeft is het van belang verhaalsinformatie te verkrijgen van de tegenpartij om te weten welke verdere stappen zinvol zijn. Met een verhaalsonderzoek van Active CSI krijgt u een compleet overzicht waar bijvoorbeeld beslagmogelijkheden liggen en hoe de algemene vermogenspositie van de tegenpartij is.


  Aan de hand van een volledige naam en geboortedatum of de volledige bedrijfsgegevens kunnen wij voor u een hoop verhaalgegevens achterhalen. Active CSI doet al vele jaren verhaalsonderzoeken voor o.a. advocatenkantoren en particulieren die willen weten of het zinvol is een zaak aan te spannen.


  Een slimme advocaat zal zich altijd afvragen:”Is er verhaal mogelijk?” Het is immers niet zinvol een civiele zaak te beginne als men niet zeker weet dat er aan het eind van de rit wat te halen valt. Daar biedt een verhaalsonderzoek uitkomst. Een verhaalsonderzoek biedt u zekerheid over de wenselijkheid van een gerechtsprocedure of beslagmaatregelen. Zo weet u of er sprake is van een 'kale kip' of een 'sterfhuis', waarbij niets te halen valt, of dat u de kosten van een gerechtsprocedure mogelijk wel kunt terugvorderen. Active CSI speurt naar verhaalsobjecten (bezittingen) waarvan het wellicht mogelijk is een executoriaal beslag of een conservatoir beslag te leggen.


  Een verhaalsonderzoek levert up-to-date informatie over mogelijke verhaalsobjecten. Naast een overzicht van de financiële positie van de betrokkene, gaat Active CSI op zoek naar concrete verhaalsobjecten zoals roerende goederen, onroerende goederen, gelden en/of tegoeden. Het doel van zo’n verhaalsonderzoek is om u te ondersteunen in uw afweging om wel of geen zaak aan te spannen. Het is dus van belang om te weten of de tegenpartij bezittingen heeft en of dit in aanmerking komt voor eventuele beslaglegging.


 • 8 April 2015

  "Active CSI heeft een verdwenen debiteur opgespoord die ons nog 15.800 euro verschuldigd was. Dankzij Active CSI hebben wij alles weer kunnen verhalen."

 • Een verhaalsonderzoek van Active CSI levert u de volgende informatie:

     -     Waar een persoon woont of staat ingeschreven
     -     Met wie deze persoon daar eventueel woont
     -     Bij welke bank deze persoon bankiert (bankrelaties)
     -     Of deze persoon in het bezit is van onroerend goederen zoals (bedrijfs)panden
     -     Of de persoon geregistreerd staat in het scheepvaart kadaster
     -     Bron van inkomsten, zoals waar de persoon werkt (enkel geregistreerd werk) of dat deze persoon een uitkering ontvangt
     -     Of deze persoon een onderneming bedrijft of betrokken is bij een onderneming
     -     Of de persoon schulden of beslagleggingen heeft of betrokken is (geweest) bij een faillissement
     -     Of de persoon geregistreerd is als slechte betaler


  Doormiddel van een verhaalsonderzoek kunnen wij achterhalen waar u uw vordering kunt incasseren, vermogenspositie's van bedrijven achterhalen.


  Indien u een bedrijf of persoon wilt laten checken middels een verhaalsonderzoek, bent u bij Active CSI aan het juiste adres. Wij toetsen de kredietwaardigheid van uw klant. Vervolgens krijgt u van ons een rapport waarin staat of die persoon of dat bedrijf terecht heeft aangegeven niet aan de betalingsverplichting te kunnen voldoen of dat deze de waarheid sprak.


  Preventief handelen bij verhaalsonderzoek

  Indien u uw financiële risico’s wilt beperken, raden wij u aan om een administratief onderzoek in te stellen, voordat u een verbintenis aan gaat met derden. Dit voorkomt vervelende situaties in de toekomst en eventuele verhaalsonderzoeken achteraf. Zeker als het gaat om grotere bedragen. Wilt u advies over eventuele preventieve maatregelen, neem dan contact met ons op. Onze rechercheurs adviseren u graag op dit gebied.


 • Meer informatie

  In het submenu aan de linkerzijde vind u een toelichting op onze diensten. Heeft u vragen of wilt u advies van één van onze medewerkers. Vult u dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen op: 033 - 299 00 80.

 • Aanvraag voor meer informatie

  Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140