Beslaglegging

 • Beslaglegging

  Beslaglegging

  Uw debiteur wil niet betalen en u bent bang dat er niets meer te verhalen valt als het incassotraject te lang gaat duren? Wij laten u graag zien welke mogelijkheden ons rechtssysteem biedt om uw vordering te beschermen.


  Als er nog geen proces gaande is, of zolang er tijdens een proces nog geen uitspraak van de rechter is, kunt u toch met een verzoekschrift aan de rechter vragen om beslag te mogen laten leggen op vermogensbestanddelen van de debiteur of op voorwerpen of gelden van de gedaagde partij. Een conservatoir beslag wordt gedaan voordat er een vonnis is uitgesproken. In de regel krijgt de gedaagde partij vooraf geen waarschuwing dat er beslag gelegd gaat worden en daarom is het een effectief middel om betaling af te dwingen bij uw debiteur. Hiervoor heeft u echter wel inzicht nodig in zijn of haar bezittingen.


  Voordat u een kostbare procedure start is het verstandig om een verhaalsinformatie op te vragen bij Active CSI. Een verhaalsinformatie is een overzicht van alle geregistreerde bezittingen en schulden van een debiteur en heeft als doel het verkrijgen van zekerheid omtrent het feit of er bij de wederpartij wel iets te halen valt.


  Samen met onze gespecialiseerde partners uit de advocatuur kijken wij graag naar de mogelijkheden die er zijn om uw geld te bemachtigen. Wij zijn specialisten in het traceren van bezittingen en inkomstenbronnen en daarom kan het opvragen van een verhaalsinformatie bij Active CSI uitkomst bieden.

 • Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u advies van één van onze medewerkers. Vult u dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen op: 033 - 299 00 80.

 • Aanvraag voor meer informatie

  Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140