Bedrijfsfraude

 • Bedrijfsfraude

  Wist u dat circa 5% van de winst van bedrijven verdwijnt door fraude? In veel van deze gevallen kan de fraude echter opgespoord worden, mits u voor de juiste aanpak kiest.

  Door jarenlange recherche-ervaring binnen Active CSI zijn wij in staat om een tactisch effectief plan uit te werken, om zo een optimaal resultaat te behalen. Uiteraard wordt hierbij altijd gewerkt binnen de wetten en regelgeving die er op dit gebied zijn.


  Observatie

  Observatieonderzoek kan in veel gevallen van bedrijfsfraude een uitkomst zijn.. Denk aan medewerkers die arbeidsongeschikt zijn of een concurrentiebeding hebben. Als u vermoedt dat er iets niet in de haak is, kunnen wij een overzicht opstellen van de activiteiten van uw medewerker. Deze overzichten worden vaak ondersteund met fotomateriaal en zorgen ervoor dat u zich kunt ontdoen van medewerkers die u onterecht een hoop geld kosten

 • Iemand op heterdaad betrappen?


  Wacht niet langer! Leg samen met ons een dossier aan. Zo heeft u keihard bewijs!


  Bel : 033 299 00 80

  Wilt u meer informatie?

  Vul onze contact formulier in. Uiteraard behandelen wij uw aanvraag discreet. Wij zullen u nooit ongevraagd bellen of mailen.


  Klik hier voor het contactformulier
  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Let op! De telefoon kan doorgeschakeld zijn.
 • Concurrentiebeding

  Uw voormalige werknemers beschikken over een heleboel informatie; over uw clientèle, uw bedrijfsprocessen en andere gevoelige zaken. U wilt te allen tijde voorkomen dat deze informatie tegen u gebruikt wordt en daarom is een eerste belangrijke stap het opnemen van een concurrentie- of relatiebeding in het arbeidscontract van uw werknemers. In de praktijk blijkt echter dat het hebben van een concurrentie- of relatiebeding geen garantie biedt voor het misbruiken van vertrouwelijke informatie. Een bedrijfsfraude onderzoek door Active CSI kan dan uitkomst bieden.


  Vakkundig wordt voor u in kaart gebracht wat uw voormalig werknemer nu voor werkzaamheden verricht en welke adressen er bezocht worden. Aan de hand van ons rapport kunt u uw ex-medewerker confronteren met zijn gedragingen. Ook in een eventuele rechtszaak kan een rapport van Active CSI de doorslag geven. Active CSI heeft een vergunning van het ministerie van Justitie en houdt zich strikt aan de Nederlandse wet- en regelgeving.


  Frauduleus ziekteverzuim

  U heeft een werknemer die te pas en te onpas ziek is? En u twijfelt aan de juistheid van deze meldingen? Door aan te tonen dat uw medewerker tijdens zijn ziekteverzuim activiteiten verricht die niet in de haak zijn, heeft u een instrument in handen waarmee eventueel ontslag mogelijk is. Wij kunnen deze activiteiten voor u vastleggen.


  Active CSI heeft al veel ondernemingen mogen bijstaan met het aantonen van frauduleus ziekteverzuim. Vaak blijkt een onderzoek een relatief kleine investering als u daarna verlost bent van uw dure werknemer.


  Interne diefstal

  Interne diefstal kan op allerlei manieren in uw organisatie voor komen. De sfeer binnen uw bedrijf wordt hierdoor verpest. U weet dat er iets niet goed zit, maar kan hier niet de vinger achter krijgen. Iedere situatie vereist een specifieke aanpak en daarom beschikt Active CSI over een rijk arsenaal aan middelen om de overtreders op te sporen. Onze medewerkers zullen u graag adviseren over de aanpak die voor uw probleem de beste is.

 • 21 Februari 2015

  "Dankzij Active CSI betaal ik geen alimentatie meer! Dit scheelt me echt duizenden euro's per jaar."

 • Financiële onderzoeken

  Active CSI beschikt over experts op het gebied van financieel rechercheren. Zij zijn in staat om uitgebreide financiële analyses te maken en geldstromen effectief in beeld te brengen. Een extern paar ogen kan vaak verrassende onthullingen opleveren! Ook kunnen onze experts preventief te werk gaan en aantonen waar het eventueel fout zou kunnen gaan. Zeker in de financiële wereld is voorkomen beter dan genezen.


  Forensisch onderzoek

  Steeds vaker krijgt Active CSI vanuit het bedrijfsleven en gemeentes de vraag of het mogelijk is om sporenonderzoek uit te voeren. Het kan hierbij gaan om toedrachtonderzoek, bijvoorbeeld ‘Hoe is de brand ontstaan?’, of ondersteuning bij een opsporingsonderzoek.


  Een onderdeel dat ook regelmatig terugkomt in de forensische dienstverlening, is het bepalen van echtheid van documenten en het maken van schriftanalyses. Hiervoor maakt Active CSI gebruik van een state of the art laboratorium waar de verzamelde sporen verwerkt en geanalyseerd kunnen worden.Met de huidige techniek is er vaak meer mogelijk dan u denkt!


  Meer informatie over digitale recherche

  Heeft u vragen over bedrijfsfraude of wilt u advies van één van onze medewerkers. Vult u dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen op: 033 - 299 00 80.

 • Aanvraag voor meer informatie

  Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140