Forensisch Onderzoek

 • Forensisch onderzoek

  Forensisch onderzoek

  Steeds vaker krijgt Active CSI vanuit het bedrijfsleven en gemeentes de vraag of het mogelijk is om sporenonderzoek uit te voeren. Het kan hierbij gaan om toedrachtonderzoek, bijvoorbeeld ‘Hoe is de brand ontstaan?’, of ondersteuning bij een opsporingsonderzoek.


  Een onderdeel dat ook regelmatig terugkomt in de forensische dienstverlening, is het bepalen van echtheid van documenten en het maken van schriftanalyses. Hiervoor maakt Active CSI gebruik van een state of the art laboratorium waar de verzamelde sporen verwerkt en geanalyseerd kunnen worden. Met de huidige techniek is er vaak meer mogelijk dan u denkt!

 • Sterke Aanwijzingen?


  Wacht niet langer.

  Bel : 033 299 00 80

  Wilt u meer informatie?

  Vul onze contact formulier in. Uiteraard behandelen wij uw aanvraag discreet. Wij zullen u nooit ongevraagd bellen of mailen.


  Klik hier voor het contactformulier
  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Let op! De telefoon kan doorgeschakeld zijn.
 • Meer informatie over digitale recherche

  Heeft u vragen over digitale recherche of wilt u advies van één van onze medewerkers. Vult u dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen op: 033 - 299 00 80.

 • Aanvraag voor meer informatie

  Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140