Partneralimentatie

  • Bel mij terug
  • Onterechte alimentatie?

   Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar:

   Bel: 033 - 299 00 80
   E-mail: info@activecsi.nl

  • Social Media

   Handige tips en beter beeld van wat wij doen via onze Social Media kanalen:

 • Partneralimentatie onderzoek

  Partneralimentatie onderzoek

  Ex-echtgenoten zijn wettelijk verplicht elkaar te onderhouden. De partner die geen of nauwelijks inkomen heeft kan partneralimentatie vragen. Maar wat als u vermoedens heeft dat uw ex-partner misbruik maakt van uw alimentatie. U kunt het betalen van alimentatie stop laten zetten of verlagen als u er zeker van bent dat uw ex-partner duurzaam samenwoont met een nieuwe partner.U moet hiervoor wel een goed onderzoek laten doen, gelukkig kunnen wij u hier bij helpen.

  Wilt u eventueel gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Een intakegesprek of adviesgesprek is altijd gratis.


  Wat kan Active CSI voor u betekenen?

  Active CSI is een detective en recherche bureau dat onderzoek uitvoert naar allerlei zaken. Wij kunnen voor u een partneralimentatie onderzoek uit voeren en met ons eindrapport kunt u in de rechtbank aantonen dat uw verzoek om uw partneralimentatie stop te zetten is gerechtvaardigd. Ons bureau wordt door justitie erkend en onze onderzoeken worden dan ook geaccepteerd als bewijsmateriaal in de rechtbank. In de meeste gevallen is een gang naar de rechtbank niet eens nodig, wij confronteren uw ex-partner met onze bevindingen en vaak wordt er dan al overeenstemming bereikt om de partneralimentatie te verlagen of stop te zetten.


  Tijdens ons onderzoek, wat plaatsvindt in overleg met u en uw advocaat, gaan wij dieper in op de vermoedelijke relatie tussen uw ex-partner en diens nieuwe partner. Een partneralimentatie onderzoek bestaat uit drie fases waarbij op video en foto de relatie wordt vastgelegd.

 • Ervaringen van klanten

 • Fases partneralimentatie onderzoek

  Fase 1: Het aantonen van samenwonen.

  Tijdens deze fase van het onderzoek wordt geprobeerd vast te leggen dat de ex-partner samenwoont met een nieuwe partner. Hiervoor is het noodzakelijk dat er verdeeld over drie periodes een observatie van drie dagen plaatsvindt.


  Fase 2: Het aantonen van een gemeenschappelijke huishouding.

  Tijdens deze fase proberen wij vast te leggen dat uw ex-partner met de nieuwe partner een gezamenlijke huishouding heeft. Hier kunt u onder verstaan dat beide personen gebruik maken van dezelfde auto, hetzelfde huis en van elkaars voorzieningen. Ook samen boodschappen doen of uitstapjes met de kinderen kan als bewijs dienen in uw zaak om de alimentatie te verlagen.


  Fase 3: Het aantonen van een affectieve en verzorgende relatie.

  In deze fase wordt geprobeerd aan te tonen dat uw ex-partner een liefdevolle relatie heeft met de vermoedelijke nieuwe partner. Bijvoorbeeld een romantisch diner waarbij er liefdevol met elkaar wordt omgegaan, zoals kussen of het vast houden van handen, kan dienen als doorslaggevend bewijs.

 • Aanvraag voor een gratis adviesgesprek

  Wilt u eventueel gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Een intakegesprek of adviesgesprek is altijd gratis. Vul hiervoor het onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140