Het opsporen van vermiste personen

 • Het opsporen van vermiste personen

  Één van de specialismen van Active CSI is het opsporen van vermiste personen. Dit kan zowel gaan om vrijwillige- en onvrijwillige verdwijningen. Bij een vrijwillige verdwijnen gaat het vaak om personen met een hoge schuld of personen die trachten de alimentatieverplichting niet na te komen.

  Door het opzetten van een gedegen onderzoek heeft Active CSI al vele klanten waaronder verzekeringsmaatschappijen, banken en particulieren kunnen helpen. Wij zijn dan ook trots om te kunnen melden dat onze succesratio op dit moment tachtig procent bedraagt.

  De verdwijning van een persoon kan frustrerend en onrechtvaardig aanvoelen, zeker als het gaat om een vrijwillige verdwijning. Politie en justitie geven namelijk geen prioriteit aan deze vermissingen. Dikwijls is er voor de betrokken partijen wel haast geboden om de vermiste persoon zo spoedig mogelijk op te sporen. Door middel van buurtonderzoek, sporenonderzoek en getuigenverhoren hebben de specialisten van Active CSI vaak al snel een aanknopingspunt.

  Vermissingen zijn voor politie en justitie vaak zaken zijn die onder aan de stapel komen te liggen, de specialisten van Active CSI behandelen de vermissing met aandacht en discretie en kunnen op deze manier vele malen sneller tot een resultaat komen.


  Grote zorgen bij de vermissing van een persoon

  Een vermissing kan tot grote zorgen bij familieleden en vrienden leiden. Emoties spelen dan een grote rol en het inschakelen van een specialist kan tot snelle aanknopingspunten of resultaten leiden.

  Active CSI kan u ook hier van dienst zijn. Onze specialisten maken voor u een plan van aanpak en kunnen op deze manier in samenwerking met de cliënt vaak al snel de persoon op het spoor komen. Zeker als het geen misdrijf betreft kan het lang duren voordat politie of justitie energie en tijd in de zaak gaat steken, de specialisten van Active CSI kunnen u wel snel en vakkundig van dienst zijn.


  Wat te doen bij de vermissing van een persoon

  Of het nu gaat om een vrijwillige- of een onvrijwillige vermissing, Active CSI kan ook u helpen bij de opsporing. Wij stellen ten aller tijde een gedegen en discreet onderzoek in en houden nauw contact met de cliënt. Een vermissing is een stressvolle zaak voor familieleden en vrienden, het is dan ook zaak zo spoedig mogelijk te zorgen voor een aanknopingspunt om zo de vermiste persoon te traceren. Met een hoog succespercentage en jarenlange ervaring kan Active CSI ook u van dienst zijn als het gaat om de vermissing van personen.

 • Aanvraag voor meer informatie

  Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140