Active CSI B.V. | Dieselweg 12 | 3752 LB Bunschoten | Bel Discreet: 033 - 299 00 80

Vermoedens van Overspel?

Wacht niet langer

Bereken uw prijs>>>

Onbetaalde facturen?

Active CSI helpt bij wanbetaling

Bereken uw prijs>>>

Onterecht alimentatie betalen?

Active CSI zoekt het uit!

Bereken uw prijs>>>

Bel 24 uur per dag

033 - 299 00 80

Telefoon kan doorgeschakeld zijn

Ervaringen van klanten

Dankzij Active CSI betalen al onze debiteuren weer op tijd.

Doorzoek deze website:

Recherche in beeld gebracht

Ontdek in een korte introductiefilm van 3 minuten wat Active CSI voor u kan betekenen
U bevindt zich in: Home > Incasso > Beslaglegging

Beslaglegging

Uw debiteur wil niet betalen en u bent bang dat er niets meer te verhalen valt als het incassotraject te lang gaat duren? Wij laten u graag zien welke mogelijkheden ons rechtssysteem biedt om uw vordering te beschermen.

Als er nog geen proces gaande is, of zolang er tijdens een proces nog geen uitspraak van de rechter is, kunt u toch met een verzoekschrift aan de rechter vragen om beslag te mogen laten leggen op vermogensbestanddelen van de debiteur of op voorwerpen of gelden van de gedaagde partij. Een conservatoir beslag wordt gedaan voordat er een vonnis is uitgesproken. In de regel krijgt de gedaagde partij vooraf geen waarschuwing dat er beslag gelegd gaat worden en daarom is het een effectief middel om betaling af te dwingen bij uw debiteur. Hiervoor heeft u echter wel inzicht nodig in zijn of haar bezittingen.

Voordat u een kostbare procedure start is het verstandig om een verhaalsinformatie op te vragen bij Active CSI. Een verhaalsinformatie is een overzicht van alle geregistreerde bezittingen en schulden van een debiteur en heeft als doel het verkrijgen van zekerheid omtrent het feit of er bij de wederpartij wel iets te halen valt.  

Samen met onze gespecialiseerde partners uit de advocatuur kijken wij graag naar de mogelijkheden die er zijn om uw geld te bemachtigen. Wij zijn specialisten in het traceren van bezittingen en inkomstenbronnen en daarom kan het opvragen van een verhaalsinformatie bij Active CSI uitkomst bieden.

Heeft u vragen of wilt u advies van één van onze medewerkers. Vult u dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen op: 033 299 00 80.


Aanvraag voor meer informatie

Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

Bedrijfsgegevens :
Active CSI B.V. | "Recherche & Incasso"
Dieselweg 12
3752 LB Bunschoten - Spakenburg
KvK Nummer : 321.53.233

Contact gegevens :
Telefoon: 033 - 299 00 80
Telefoon: 087 - 784 9836
info@activecsi.nl

Algemene Voorwaarden Incasso(pdf)
Algemene Voorwaarden Recherche (pdf)
Webdesign : Terra-IT