Ron is privédetective: 'Het doel is om een foto te maken met de minnaar'

 • Ron is privédetective: 'Het doel is om een foto te maken met de minnaar'


  Na jaren voor de politie in Amsterdam te hebben gewerkt gooide Ron Troost opeens het roer om. Hij startte zijn eigen privédetectivebedrijf Active CSI. Vreemdgaan is een grote inkomstenbron voor hem: "Het doel is om een foto te maken van de partner met een ander. En dat is moeilijker dan je denkt."

  Uit onze 'vreemdgaan-enquête' blijkt dat 16,6% van de vrouwen gebruik zou maken van een privédetective, als vermoed wordt dat de partner vreemdgaat. Toch ontdekken de meesten vreemdgaan middels de telefoon van de partner of doordat iemand het zelf opbiecht.

  Gek van onzekerheid
  Ron krijgt dagelijks telefoontjes van vrouwen en mannen, omdat ze denken dat hun partner vreemdgaat. Volgens Ron bellen mannen net zo vaak als vrouwen.

  Benieuwd hoe Ron te werk gaat na een telefoontje van een bezorgde partner? Lees dan nu snel verder op VROUW.nl: 'Bij vreemdgaan is de kans groot dat ik slaag; ik heb nog maar twee keer meegemaakt dat iemand niet vreemdging.'

 • Aanvraag voor meer informatie

  Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.Ervaringen van klanten

Active CSI wordt erkend door

Active CSI: Als recherchebureau erkend door ministerie van Justitie onder erkenningsnummer POB 1188.

Aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer M1402140